ស្រាចេកណាំវ៉ា

ស្រាចេកណាំវ៉ា

គ្រឿងផ្សំimages (2)

សាច់ចេកណាំវ៉ា           ៥ គក

ទឹកស្អាត                      ២០ ល

ស្ករស                          ៤ គក

អុបឆឺយបុក                  ២ ស្លាបព្រាក្រិត

អំពិលទុំ                        ៥០ក្រាម

មេ(យីសស្ងួត)              ២ ស្លាព្រាក្រិត

របៀបធ្វើ

១/ យកចេកមកកិន ឬ បុកឧ្យម៉ត់ យកអំពិលទុំដាក់ចូលច្របាច់ផ្សំ

២/ ដាក់ស្ងោជាមួយទឹករហូតជិតពុះ

៣/ ដួសយកកាក និងពពុះឧ្យអស់ដោយកន្រ្តង

៤/ ត្រងដោយផ្ទាំងកំណាត់ស ដួសផ្កាចេញ

៥/ យកទឹកចេកដាក់លើភ្លើង ដាក់ស្ករស ៤គក រងចាំឧ្យស្ករសរលាយ

៦​/ ត្រងដោយផ្ទាំងកំណាត់ស ទុកឧ្យត្រជាក់ ដាក់ចូលក្នុងធុងទឹក ២០​ លីត្រ

៧/ ដួសទេកចេកប្រមាណ ២​ ៣ លីត្រ កម្តៅតិចៗ ដាក់មេ(យីស) ចូលទៅឧ្យឡើង

៨/ ចាក់ចូលក្នុងទឹកផ្លែឈើ បិទគម្របដបដោយផ្ទាំងកំណាត់ស ២ជាន់ រិតដោយកៅស៊ូ ទុកនៅក្នុងទីត្រជាក់ ៧ថ្ងៃ ត្រងឧ្យផ្លា ហើយរក្សាទុក១៤ថ្ងៃទៀត

៩/ នាំមកសំរិតដាក់ឆ្នាំង យកចំណែកកករចោល នាំទៅនំដៅល្មមសម្លាប់រោគ ៦០ អង្សា ប្រមាណ ១៥នាទី

១០/​ ត្រងចូល កាដុង ដូចជា កាដុងទឹកខ្នាត ២០លីត្រ តំរៀបដាកទូទឹកកក ហើយសំរិតចំណែកផ្លាប្រមូលទុក

រាល់ ២ថ្ងៃ ផ្ទេកករប្រមាណ៥ដង ឬរហូតដលអស់កករ

១១/ ប្រមូលទុកក្នុងទូទឹកកក

Advertisements

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

Google photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s